Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Τσιπάκι Βαμπίρ (νέο επαναστατικό project κάνει ιατρικές διαγνώσεις άμμεσα)

Φορητό τσιπάκι-βαμπίρ «καρτο-τεστ ή τεστ alla cart» κάνει άμεσες διαγνώσεις.

Φορητό «καρτο-τεστ» κάνει άμεσες διαγνώσεις
Σχόλιο από ixnilatis: 
Είναι πραγματικά πανέξυπνοι.....τους βγάζω στην κυριολεξία το καπέλο.......Δείτε πόσο έξυπνα και με τι τεχνάσματα λανσάρουν το νέο αυτό project της αποστασίας και σε κάνουν να το λατρεύσεις, να το θεοποιήσεις και να πετάξεις κάθε συνειδησιακό εμπόδιο που σε κρατά μακρυά από την εφαρμογή του σφραγίσματος με το MicroChip του ΨυευδόΘεου Αντίχριστου.
Τι σου λένε; 
Γίνε γιατρός μόνος σου....Δεν χρειάζεται να συνωστίζεσαι και να περιμένεις σε αίθουσες αναμονής για κάποια εξέταση......δεν χρειάζεται να τρέχεις να κλείνεις ραντεβού......δεν χρειάζεται να ψάχνεις για βιβλιάρια υγείας και να αγχώνεσαι για το αν θα σε καλύψει η ασφάλεια σου ή όχι.....κ.λ.π.
Τώρα πια όλα γίνονται απλά και γρήγορα με το νέο project που εμείς το ονομάσαμε VAMPIR "MicroChip".
ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ  

Εσύ απλά του δίνεις λίγο από το αίμα σου το οποίο βέβαια έχεις σε αφθονία κι εκείνο το ψηφοποιεί και το μετατρέπει σε πληροφορίες, διαγνώσεις, κάνει καταγραφές ιστορικού, δημιουργεί ιατρικές εκθέσεις, κάνει παραλληλισμούς και ποιος άλλος ξέρει τι. 
Ερωτήματα βέβαια του τύπου που θα πηγαίνουν αυτές οι πληροφορίες;
Ποιος ή ποιοι θα έχουν πρόσβαση σε αυτές:
Αν μπορεί κάποιος να αποσπάσει πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα από αυτό;
και πολλά άλλα αναπάντητα ερωτήματα τα οποία βέβαια είναι υπαρκτά και δεν υπάγονται στην σφαίρα της φαντασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΑΣ.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!


Το mChip μπορεί να εντοπίζει σοβαρές ασθένειες μέσα σε λίγα λεπτά. 
Μία, δύο σταγόνες αίματος στο «καρτο-τεστ» και σε λίγα λεπτά εμφανίζονται οι απαντήσεις
Λονδίνο
Επανάσταση στην διάγνωση ασθενειών και την σωτηρία χιλιάδων ασθενών υπόσχεται ένα νέο τεστ. Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν το mChip, μια φορητή και χαμηλού κόστους διαγνωστική εξέταση που έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας και μπορεί να πραγματοποιεί διαγνώσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

100% επιτυχία
O ασθενής ρίχνει λίγες σταγόνες στην κάρτα-τσιπ και μέσα σε λίγα λεπτά το διαγνωστικό τεστ θα παράγει αποτελέσματα τα οποία θα μπορεί να δει και μόνος του ο ίδιος ο ασθενής επιτόπου χωρίς να χρειαστεί να τοποθετηθεί η κάρτα σε κάποια συσκευή ανίχνευσης.
Το mChip κοστίζει μόλις ένα δολάριο γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλές περιοχές του πλανήτη που μαστίζονται από διάφορες ασθένειες αλλά η πρόσβαση των κατοίκων σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι από δύσκολη ως αδύνατη. Τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών του mChip που έγιναν στην Ρουάντα για εντοπισμό ασθενειών όπως το ΑIDS και η σύφιλη παρουσίασαν ακρίβεια σε ποσοστό που σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιζε το 100%!

«Η κεντρική ιδέα ήταν να καταστεί μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις προσβάσιμες και να γίνονται εύκολα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Θεωρούμε ότι είναι πιο πρακτικό και ουσιαστικό από το προσπαθούμε να πείσουμε τον κόσμο να πηγαίνει σε νοσοκομεία και ιατρεία, να δίνει αίμα και να περιμένει μετά αρκετές μέρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα» αναφέρει ο Σάμιουελ Σία, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Columbia στην Νέα Υόρκη και μέλος της ερευνητικής ομάδας που ανέπτυξε την εξέταση  To σχετικό άρθρο δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Nature Medicine.

Δεν υπάρχουν σχόλια: