Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011

Εμβόλια - Βιολογικά όπλα


Εμβόλια,μη ανιχνεύσιμοι ιοί, καρκίνος,AIDS
Ακούμε διάφορους ειδήμονες ιατρούς, καθηγητές πανεπιστημίων να μιλούν για τα εμβόλια. Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι υπέρ του εμβολίου και γενικά των εμβολίων.
Εμείς ισχυριζόμασταν και ισχυριζόμαστε οτι όσα γνωρίζουν οι ιατροί και όσα γνωρίζουν οι καθηγητές της ιατρικής για τα εμβόλια δεν προέρχονται απο την έρευνά τους στα εμβόλια,προέρχονται μόνο από την πληροφόρηση που τους παρέχουν οι εταιρείες, άρα μοιραία δεν είναι έγκυρη η γνώμη τους.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω μιλούν δύο ερευνητές-δημιουργοί εμβολίων.Θα δείτε με πόση ελαφρότητα χρησιμοποιούν τον παγκόσμιο πληθυσμό σαν πειραματόζωά τους.Δεν ανησυχούν για το αν θα δικαστούν ή κριθούν και καταδικαστούν ακόμη. 

Είναι καταπληκτικό οτι το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας έχει πολλούς άλλους ιούς μέσα.

Προσέξτε ακόμη τι ισχυρίζονται για την λευχαιμία και τον καρκίνο. Προσέξτε την σχέση καρκίνου και λευχαιμίας με κάποιον μη ανιχνεύσιμο ιό. Οσοι ασχολούνται με την μικροβιολογία ξέρουν οτι για να ανιχνευθεί ένας ιός χρειάζεται το κατάλληλο "αντιδραστήριο".
Οπότε μπορούν να περιέχουν άγνωστους ιούς,μη ανιχνεύσιμους και αυτό θα βόλευε πολυ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Όλα αυτά φυσικά είναι δικές μας σκέψεις.

Και επειδή δεν κατέχουμε το αλάθητο, ζητάμε την βοήθεια των αναγνωστών του blog.
Πείτε μας τη γνώμη σας,ειδικά όσοι έχετε ασχοληθεί με τα εμβόλια.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 90%

O Ebola προτείνεται απο επιστήμονες ως λύση για την μείωση του παγκόσμιου υπερπληθυσμού.

Στο ετήσιο Συνέδριο της Aκαδημίας Eπιστημών που διοργανώθηκε στο Tέξας των HΠA, ο βραβευμένος ως «Eπιστήμονας της Xρονιάς» για το 2006, δρ. Έρικ Πιάνκα,
πρότεινε ως αποτελεσματικότερη λύση στο πρόβλημα του υπερπληθυσμού την εξόντωση του 90% των κατοίκων του πλανήτη με τον ιό Ebola Reston.

Ωστόσο, όσο τρομακτικές κι αν ήταν οι προτάσεις του «έγκριτου» καθηγητή, πιο τρομακτικό ήταν το γεγονός ότι οι σύνεδροι (κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και επιστήμονες) τον χειροκροτούσαν επί ώρα όρθιοι, με μεγάλο ενθουσιασμό...

«Mε αερόβιο Έμπολα, έχουμε θνησιμότητα 90% στους ανθρώπους. Σκοτώνοντας ανθρώπους. Σκεφτείτε το...».
δρ. Έρικ Πιάνκα, καθηγητής Zωολογίας στο Tμήμα Eξελικτικής Bιολογίας του πανεπιστημίου του Tέξας


Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: