Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο (Νο 1) Εχθρός της Μασωνίας

ΥΠ'ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ!



Σύμφωνα με το δημοσίευμα που βλέπετε αριστερά, οι Μασωνικές Στοές εντός ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Ελλάδας έχουν θορυβηθεί από τις συνεχείς παρεμβάσεις του θαρραλέου Μητροπολίτη εναντίον τους, με τέτοιο αποστομωτικό και άριστα τεκμηριωμένο τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια στους Τέκτονες να πουλήσουν το παραμύθι τους περί "φιλανθρωπικών ιδρυμάτων" κλπ.

Όπως λένε οι ίδιοι, "ο Σεραφείμ είναι προκλητικός κι έχει ξεπεράσει κάθε όριο.Θεωρείται πλέον ο.....
μεγαλύτερος εχθρός της Μασωνίας στην Ευρώπη"!

Υπενθυμίζουμε πως ο Νορβηγός μακελάρης ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ,άσχετα αν τα μιντιακά αναρχοκομμουνιστικά παπαγαλάκια αποκρύπτουν το γεγονός και μιλάνε για την "ακροδεξιά που απειλεί την Ευρώπη"!

Σε περίπτωση που δεν...το είδαν, ξαναβάζουμε τον χαρακτηρισμό του δολοφόνου όχι από εμάς τους "φασίστες θρησκόληπτους", αλλά από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ της Jerusalem Post:

"Far right Zionist" ο Μπρέιβικ, λοιπόν!

Επανερχόμενοι στον Σεραφείμ, είναι απόλυτα φυσικό να βρίσκεται στο στόχαστρο των Μασώνων, όπως άλλωστε είναι και σε αυτό των Ισλαμιστών και των Σιωνιστών!

Όπως είχε πει ο Γέροντας Παίσιος, "τα καρποφόρα δέντρα πετροβολούν"!

Ας μην ανησυχεί όμως,ο Πατριώτης και Ορθόδοξος Μητροπολίτης: Υπάρχει πολύς κόσμος που τον στηρίζει με κάθε τρόπο, έτσι ώστε να συνεχίσει να ξεσκεπάζει τους εχθρούς της Πίστης και του Έθνους.
 
 

1 σχόλιο:

Nyx είπε...

Γιατί να μην είναι ΑΥΤΟΣ ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας?