Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Η1Ν1 - ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ (ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ)












Τι είναι η γρίπη A (H1N1);

Η γρίπη A (H1N1) είναι μια νόσος του αναπνευστικού συστήματος των χοίρων η οποία προκαλείται από ιούς γρίπης τύπου Α, οι οποίοι προκαλούν συχνά κρούσματα ασθένειας στους χοίρους. Οι άνθρωποι συνήθως δεν αρρωσταίνουν με τη γρίπη A (H1N1), αλλά έχουν υπάρξει περιπτώσεις ανθρώπινων κρουσμάτων. Επίσης, έχει αναφερθεί μετάδοση ιών της γρίπης A (H1N1) από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά στο παρελθόν η μεταδοτικότητα του ιού ήταν περιορισμένη και δεν επηρέασε περισσότερους από τρεις ανθρώπους. Από τις αρχές Απριλίου έκανε την εμφάνισή του ένα καινούριο στέλεχος του ιού της γρίπης A (H1N1), το οποίο πέρασε από το χοίρο στον άνθρωπο και μετά από άνθρωπο σε άνθρωπο.
 Ο Οργανισμός Centers for Disease Control and Prevention (CDC) των ΗΠΑ έχει προσδιορίσει αυτόν τον ιό της γρίπης A (H1N1) ως μεταδοτικό, και παρατηρείται εξάπλωση μεταξύ ανθρώπων.




Τρόποι μετάδoσης της γρίπης A (H1N1):








Ο συγκεκριμένος ιός A (H1N1) της γρίπης A θεωρείται ότι μεταδίδεται όπως και η εποχική γρίπη. 
Οι ιοί που προκαλούν γρίπη μεταδίδονται από άνθρωπο σε άνθρωπο κυρίως  με το βήξιμο ή το φτέρνισμα των προσβληθέντων. Κάποιες φορές ο ιός μπορεί να μεταδοθεί με την επαφή με μολυσμένα αντικείμενα ή επιφάνειες, και στην συνέχεια με την επαφή των χεριών με το στόμα, τη μύτη ή τα μάτια.
Επίσης  άλλα αντικείμενα που περιέχουν τον ιό είναι τα περιττώματα, το αίμα και τα σωματικά υγρά. 



- Σε καμιά περίπτωση ο ιός δεν μεταδίδεται με την κατανάλωση ή το μαγείρεμα                    χοιρινού κρέατος.


Χρόνος μετάδοσης της νόσου:






Για ποιο χρονικό διάστημα μπορεί κάποιος με τη γρίπη να μολύνει κάποιον άλλον;

Άτομα μολυσμένα με ιό της γρίπης A (H1N1) μεταδίδουν τον ιό όσο παρουσιάζουν συμπτώματα και 8 ημέρες μετά την εκδήλωση της ασθένειας. 
Τα παιδιά και ειδικότερα τα πιο μικρά παιδιά, πιθανόν να μπορούν να μεταδίδουν τον ιό και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, πρόσφατο παράδειγμα απόδειξε ότι και κατά την 12 μέρα μετά τη εκδήλωση της ασθένειας και αφού είχαν εξαφανιστεί ο πυρετός και όλα τα άλλα συμπτώματα υπήρξε μετάδοση της νόσου.





(Αυτό προκύπτει από δυο νέες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στη Σιγκαπούρη και τον Καναδά και παρουσιάστηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ).






Μέχρι σήμερα, οι αμερικανικές υγειονομικές Αρχές συμβούλευαν τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1 να παραμείνουν τουλάχιστον για μια ημέρα στο σπίτι τους μετά την εξαφάνιση του πυρετού έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης στον χώρο εργασίας ή το σχολείο τους.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής οι δυο νέες έρευνες έδειξαν ότι το 19% με 30% των ατόμων που έχουν προσβληθεί μπορούν να μεταδίδουν τον ιό ακόμα και οκτώ ημέρες μετά την εξαφάνιση του πυρετού.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από τους 43 ασθενείς που συμμετείχαν στην έρευνα, οι οκτώ έφεραν στο αίμα τους ζωντανό τον ιό ικανό να πολλαπλασιαστεί.
Αυτό σημαίνει ότι ο φορέας μπορεί να τον μεταδώσει ακόμα και οχτώ ημέρες μετά το τέλος του πυρετού.
Παράλληλα, η δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 70 ασθενείς έδειξε ότι το 20% με 30% εξ αυτών ήταν φορείς του ιού ακόμα και 12 ημέρες μετά το τέλος του πυρετού.
http://www.i-live.gr/news-swine-flu-research/





Πόσο διάστημα μπορούν να επιζήσουν οι ιοί έξω από το σώμα;

Γνωρίζουμε ότι κάποιοι ιοί και βακτήρια μπορούν να επιζήσουν 2 ώρες ή και περισσότερο σε επιφάνειες όπως τραπέζια χώρων μαζικής εστίασης, πόμολα και γραφεία. Το τακτικό πλύσιμο των χεριών θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις πιθανότητες επιμόλυνσης από τέτοιες συχνά χρησιμοποιημένες επιφάνειες.



Συμπτώματα της γρίπης Α (Η1Ν1):








Τα συμπτώματα της γρίπης A (H1N1) είναι παρόμοια με τα συμπτώματα της συνηθισμένης γρίπης που προσβάλλει τους ανθρώπους. Ωστόσο, τα συμπτώματα ποικίλλουν από ασυμπτωματική λοίμωξη, μέχρι πνευμονία, και ακόμη και θάνατο.






Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν:

Πυρετό (συνήθως αιφνίδια)                
Βήχα (συνήθως ξηρός)                 
Ρίγη                              
Πονόλαιμο
Σωματικά άλγη (πόνο στους μυς και στα μάτια) 
Πονοκέφαλο
Κόπωση 
Αδυναμία 
Κόκκινα μάτια, δέρμα, στόμα, λαιμός και μύτη.
Καταρροή και ρινική συμφόρηση
  • Τα περιστατικά διάρροιας και εμετού που έχουν συνδεθεί με τη γρίπη A (H1N1) έχουν κάνει μερική εμφάνιση και όχι ολική.
  • Όπως η εποχική γρίπη, και η γρίπη A (H1N1) μπορεί να πρακαλέσει επιδείνωση τυχόν υποκείμενων χρόνιων παθήσεων. 







Εάν εσείς ή τα παιδιά σας αρρωστήσετε και εμφανίζετε οποιοδήποτε από τα παρακάτω σημάδια, ζητήστε επείγουσα ιατρική προσοχή.

Στα παιδιά, ανησυχητικά συμπτώματα που απαιτούν άμεση ιατρική προσοχή περιλαμβάνουν:
  • Ταχύτερη ή δύσκολη αναπνοή
  • Μελάνιασμα
  • Εμετός ή τάση για εμετό που περιορίζει τη λήψη υγρών (κίνδυνος αφυδάτωσης)
  • Υπνηλία ή νωθρότητα
  • Εκνευρισμός (για παράδειγμα, να μην θέλουν να κρατηθούν αγκαλιά)
  • Μετά από μία φαινομενική ύφεση επιδείνωση των συμπτωμάτων, όπως βήχα και πυρετού 
  • Πυρετός με εξάνθημα

Στους ενήλικες, ανησυχητικά συμπτώματα που απαιτούν άμεση ιατρική προσοχή περιλαμβάνουν:
  • Δυσκολία στην αναπνοή
  • Πόνος ή πίεση στο στήθος ή στην κοιλιά
  • Ξαφνική ζαλάδα
  • Σύγχυση  Έντονοι ή επαναλαμβανόμενοι εμετοί 

Φυσικοί τρόποι προφύλαξης από τον ιό A (H1N1):





  • Πλένετε τα χέρια σας τακτικά με ζεστό νερό και σαπούνι, (ειδικά μετά από βήξιμο ή φτέρνισμα). Τα προϊόντα καθαρισμού χεριών με βάση το οινόπνευμα, με αλκοολούχο διάλυμα ή με απολυμαντικά διαλύματα που υπάρχουν στην αγορά είναι εξίσου αποτελεσματικά.
  • Αποφυγή συνωστισμού.
  • Προσπαθήστε να μην ακουμπάτε επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες με τον ιό της γρίπης άμα δεν είστε βέβαιοι πως είναι απολύτως καθαροί και έχουν απολυμανθεί.
  • Αποφύγετε να ακουμπάτε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας. Έτσι εξαπλώνονται τα μικρόβια.
  • Προσπαθήστε να αποφεύγετε τη στενή επαφή με άτομα τα οποία έχουν συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, καταρροή και φτέρνισμα.
  • Υιοθετήστε υγιείς συνήθειες: επαρκή ύπνο, υγιεινή διατροφή, φυσική άσκηση 






Πώς πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας:
  • Πλύνετε με σαπούνι και νερό, ή καθαρίστε με προϊόντα καθαρισμού χεριών με βάση το οινόπνευμα.
  • Πλένετε τα χέρια σας με ζεστό νερό και σαπούνι για τουλάχιστον 15 με 20 δευτερόλεπτα.
  • Όταν το νερό και το σαπούνι δεν είναι διαθέσιμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαντηλάκια καθαρισμού χεριών ή τζελ με βάση το οινόπνευμα, αυτά υπάρχουν στα περισσότερα supermarkets και φαρμακεία.
  • Εάν χρησιμοποιήσετε το τζελ, τρίψτε τα χέρια σας μέχρι αυτό να στεγνώσει. Το τζελ δεν χρειάζεται νερό για να δράσει, το οινόπνευμα που περιέχει σκοτώνει τα μικρόβια στα χέρια σας.


Αν είστε άρρωστος με γρίπη:

το CDC συνιστά να παραμείνετε στο σπίτι, μακριά από το σχολείο ή το χώρο εργασίας και να περιορίσετε τις επαφές σας με άλλους, έτσι ώστε να μην τους κολλήσετε. Ειδικότερα:
  • Περιορίστε όσο είναι δυνατόν τις επαφές σας με άλλους ανθρώπους.
  • Μην πάτε στη δουλειά, το σχολείο ή άλλους χώρους συναθροίσεως.
  • Καλύπτετε τη μύτη και το στόμα σας με χαρτομάντιλο όταν βήχετε ή φτερνίζεστε. Μπορεί να αποτρέψει τη μετάδοση της ασθένειας στους γύρω σας.
  • Πετάξτε το χρησιμοποιημένο χαρτομάντιλό σας στα σκουπίδια.
  • Εάν δεν έχετε χαρτομάντιλο, καλύψτε το βήχα ή το φτέρνισμά σας με το εσωτερικό του αγκώνα σας.
  • Πλένετε τα χέρια σας και επαναλαμβάνετε κάθε φορά που βήχετε ή φτερνίζεστε.

Εάν έχετε κάποιον άρρωστο με γρίπη στο σπίτι:
  • Συνίσταται ο άρρωστος να έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, διατηρήστε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου.
  • Όταν φροντίζετε τον άρρωστο, καλύψτε τη μύτη και το στόμα σας με μάσκες. Εάν δεν είναι διαθέσιμες, χρησιμοποιήστε ένα μαντήλι ή ένα κομμάτι ύφασμα. 
  • Πλένετε τα χέρια σας με νερό και σαπούνι, μετά από κάθε επαφή με τον άρρωστο.
  • Ο χώρος πρέπει να αερίζεται καλά – ανοίγετε συχνά παράθυρα και εξωτερικές πόρτες.
  • Διατηρείτε καθαρό το χώρο και τις επιφάνειες που έρχεται ο ασθενής σε επαφή, και έχετε εύκολα διαθέσιμα οικιακά απολυμαντικά προϊόντα.

 Υπάρχει φαρμακευτική αγωγή για την 
γρίπη Α (Η1Ν1);





Ta συστατικά του εμβολίου:


Πρόσθετα που συμπεριλαμβάνονται εν αγνοία μας στα εμβόλια ως στοιχεία πλήρωσης (fillers)    
   




1) ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (δύο παραλλαγές) - συνδέονται άμεσα με την νόσο Αλτσχάιμερ



2) ΘΕΙΚΗ ΑΜΜΩΝΙΑανόργανο λίπασμα. Γνωστό ότι προκαλεί βλάβη στα νεφρά και το ήπαρ, και γαστρεντερικές δυσλειτουργίες

3) ΑΜΦΟΤΕΡΙΝΗ Β - "αντιμυκητιασικό απολυμαντικό", προκαλεί βλάβες στο ουροποιητικό, τα έντερα και τις καρδιακές λειτουργίες

4) ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΖΩΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ (πολλαπλά) - τα δομικά στοιχεία της νόσου των τρελών αγελάδων

5) ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ - "συντηρητικό & απολυμαντικό", είναι γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο, χρόνια βρογχίτιδα, ερεθισμό των ματιών, όταν εκτίθενται στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού

6) MSG - γνωστό ότι προκαλεί καρκίνο στον άνθρωπο

7) ΦΑΙΝΟΛΕΣ - ιδιαίτερα τοξικό απολυμαντικό βαφής, προκαλεί βλάβες στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά και το αναπνευστικό

8) ΦΑΙΝΟΑΙΝΟΞΥΑΙΘΑΝΟΛΗ "αντιψυκτικό"- αποδεδειγμένα έχουν ακραίες νευροτοξικές παρενέργειες




9) THYMEROSAL (Υδράργυρος) - Τοξικότατο, με βάσιμες ενδείξεις ότι προκαλεί Αυτισμό στα παιδιά και πολλές σχετικές διαταραχές συμπεριφοράς που σχετίζονται με αυτό.
Ο Αυτισμός παρατηρείται σήμερα με συχνότητα 1 στα 67., ενώ  πριν τα εμβόλια ήταν 1 στα 20.000.


Περιλαμβάνουν επίσης τους παρακάτω ζωικούς ιστούς:



χοιρινό αίμα, αίμα αλόγου, εγκέφαλο κουνελιού, νεφρά σκύλου, νεφρά πιθήκου, έμβρυα κότας, ορό μοσχαριού, ορό εμβρύου μοσχαριού, κ.λ.π


To 2001, o Jock Doubleday,διευθυντής τριών μη κερδοσκοπικών εταιριών φυσικής υγείας στην Καλιφόρνια προσφέρει χρηματική αμοιβή σε όποιον γιατρό ή στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας πιεί δημόσια ένα μείγμα που θα περιέχει τα παραπάνω έκδοχα (δεν θα περιέχονται τα κύρια συστατικά, νεκροί ή ζωντανοί ιοί ή βακτηρίδια) στις ίδιες αναλογίες μ΄αυτές στα παιδικά εμβόλια ανοιγμένες ως προς το βάρος του σώματος.
Το μίγμα θα παρασκευαστεί από τον Doubleday, τρεις επώνυμους φαρμακοποιούς και τρεις φαρμακοποιούς που θα προτείνει ο υποψήφιος.

Η προσφορά ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2001 με 20.000 δολλάρια, βαθμιαία αυξανόμενη κάθε χρόνο και σήμερα είναι 200.000 δολλάρια.
.



Μέχρι σήμερα δεν έχει προσφερθεί κανείς. Γιατί









Η1Ν1
ΑΠΛΟΣ ΙΟΣ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

 


«Θα πρέπει να ληφθούν δρακόντεια μέτρα για
δημογραφική μείωση ενάντια στη θέληση των πληθυσμών.
Η μείωση των γεννήσεων έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατη ή ανεπαρκής.
Θα πρέπει συνεπώς να αυξηθεί το ποσοστό θνησιμότητας.
Πώς; Με φυσικό τρόπο. Πείνα και αρρώστια
"Robert McNamara,πρώην πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, πρώην υφυπουργός των ΗΠΑ,μέλος του Προγράμματος για Διευρυμένη Ανοσοποίηση









[ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ]......







[Πηγές-πληροφοριών]:      
                                                    
http://www.i-live.gr/news-swine-flu-research/

http://safeworld.wordpress.com/2009/05/02/influenza-a/


http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2001/03/07/vaccine-ingredients.aspx1)


http://www.Spontaneous Creation.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: