Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

30.000 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΡΤΩΝ (Α.Μ.Κ.Α)

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α



"ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ" Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στη γραμματεία και το πρωτόκολλο του Υπουργείου Απασχόλησης από τις διαμαρτυρίες των πολιτών και τις επιστροφές των καρτών Α.Μ.Κ.Α η οποίες έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των 30.000. Οι υπάλληλοι διαμαρτύρονται στους προϊσταμένους τους, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα και περιμένουν λύση.
Η υπουργός Απασχόλησης κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά είναι φανερά ενοχλημένη, ειδικά επειδή κάποιοι επιστρέφουν τον Αριθμό μέσω δικαστικού επιμελητού ο οποίος συντάσσει και τη σχετική έκθεση επίδοσης. (Ο συγκεκριμένος τρόπος επιστροφής της κάρτας Α.Μ.Κ.Α νομίζουμε ότι είναι και ο ορθότερος κατά την άποψη μας).

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως μπορούμε οργανωμένα να πετύχουμε

http://www.youtube.com/watch?v=nhJCweayIQM&feature=related


Δηλαδή τι ήθελε η κ. Πετραλιά και η υπόλοιπη ηγετική ομάδα της Κυβέρνησης;
Στρατιωτάκια φοβισμένα ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, αριθμημένα και υποταγμένα;

Για τους χριστιανούς στα θέματα πίστεως δεν χωράνε ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.....
Έκπτωση=Πτώση

Και το ερώτημα είναι το εξής;

Για όλους αυτούς τι πρέπει να κάνει;
Ακούσατε αυτόν τον καιρό τίποτα περί δικαιωμάτων;

Για να δούμε τι θα κάνει τώρα αυτή ή ο διάδοχός της εν' όψει των δρομολογούμενων εκλογών. Ως τότε...ας κάνουμε μεγαλύτερο το μπελά της με περισσότερες και καθημερινές επιστροφές ή και τακτικές διαμαρτυρίες



Κουράγιο αδέρφια και δικαιωνόμαστε....!



[Υ/Γ]: ixnilatis (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ)
Και προσοχή τώρα έχουμε εμείς το πάνω χέρι.
Η ψήφος όλων μας είναι τόσο σημαντική γιατί είναι πραγματική ομολογία. Κανένας ψήφος να μη πάει χαμένος στους ελεεινούς προδότες της Ορθοδοξίας μας.
Όχι συχωροχάρτι στο αντίχριστο-ΠΑΣΟΚ που ξεπούλησε τα ιερά και όσια του τόπου και του λαού μας, αλλά όχι και άλλη ευκαιρία στην υποχθόνια αντιλαϊκή σημερινή Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Όσο για την επανεκλογή της η Κυβέρνηση καλά είναι να κάνει και καμιά προσευχή μετά δακρύων μήπως και εισακουστεί από τον Πανάγαθο Θεούλη και της δώσει άφεση αμαρτιών, που πρόδωσε με τις ψεύτικες προεκλογικές ελπίδες τον λαό του Θεού για τις ταυτότητες και συνεχίζει να προδίδει με τον χειρότερο τρόπο παίρνοντας αποφάσεις για το Πιστεύω του, ερήμην του, βλέπε Α.Μ.Κ.Α.

Να κάνουμε πράξη αυτά που έλεγε ο παππούλης ο Παϊσιος βρε αδερφέ......


<<Να κοιτάτε να μαθαίνετε ποιοί είναι τίμιοι άνθρωποι, δίκαιοι και αυτούς να ψηφίζετε.>>


Δεν υπάρχουν σχόλια: